Albanien

Me sistemin alwitra per hidroizolimin e tarracave, ne ju ofrojme mundesine me te mire dhe te sigurte per hidroizolimin e tarraces tuaj. Si i vetmi prodhues i ketij sistemi, ne ju ofrojme te gjithe komponentet e sistemit per drejtimin e nivelit te ujit: membrane EVA-PVC , profilet e aluminit, elementet drenazhues, ajruesit e tarracave termike, sistemet e ndricimit natyral dhe shume elemente te tjere. Nepermjet produkteve inovative, dekada vite experienc dhe keshillimit individual realizojme zgjidhjen e cdo problemi ne tarraca.

Partneret tane profesional mund tiu ndihmojne ju me kenaqsi:

nach oben

Logo von Kontakt

Kontakt

Frosina Plaku Str 40
AL - 1023 TIRANA
Tel. +355 42 22 53 38
Cel. +355 68 20 29 807

info@kontakt.al

http://www.kontakt.al

http://facebook.com/kontakt.al